Al van jongs af aan ben ik bezig met het aanleren van vaardigheden. Waar het in mijn puberteit hoofdzakelijk over het aanleren van vaardigheden op sportgebied ging, gaat het vanaf mijn studietijd daarbij ook over het aanleren van didactische en sociale vaardigheden. Als rode draad loopt hier altijd al mijn interesse in het ‘anders- leren’ doorheen. Als meisje van 9 zag ik dat mijn beste vriendinnetje moeite had met rekenen, ik ging met haar oefenen door bij de sommen tekeningen en verhalen te maken. Daarnaast heb ik, ook vanaf mijn kindertijd, een passie (of noem het misschien wel “gekte) voor kantoor- en knutelartikelen. Een warenhuis of boekhandel verlaat ik dan ook nooit, zonder eerst even bij alle kantoorartikelen en knutselspulletjes een kijkje te hebben genomen. Tijdens het kijken bedenk ik mij wat ik ermee zou kunnen doen en dan met name hoe dit het leren kan stimuleren.

Deze interesses heb ik de afgelopen 16 jaar binnen het onderwijs mogen aanspreken, waarbij ik vooral moeilijk lerende kinderen/jongeren heb kunnen helpen. Sinds 2011 ben ik als zzp-er actief als lerarenopleider,coach en (interim)leerkracht. Mooi, maar er is meer… ik wil meer!  Met LOLfactor is er ook meer! Want naast het geven van trainingen, ben ik ook volop bezig om mijn creatieve