Familie LOL's

 

Hey hoi, wij zijn de familie LOL’s en wonen sinds 18 september 2018 in de LOLfactor(y)… een mooie plek waar wij helemaal onszelf kunnen zijn. In deze fabriek beleven en bedenken wij vaak de mooiste dingen. Onze creaties gaan wij verkopen, zodat kinderen thuis maar ook op school ook mooie dingen kunnen beleven en bedenken. 

Ik zal ons eens even voorstellen, zodat je weet wie wij zijn en waar wij super goed in zijn ( ja ja want wij hebben natuurlijk zo allemaal onze eigen talenten) en iets minder fanatiek ( oftewel minder goed… maar dat zeggen we niet, want je bent goed zoals je bent) in zijn.

 

Laat ik beginnen met papa Dje, onze stoere, hippe en lieve papa. Hij kan erg druk doen ( zonder veel suiker te eten, want dan mag niet van mama) maar als hij iets moet doen, lees hij toch graag eerst goed wat hij moet doen, voordat hij echt in actie komt.

 

                                                                                                                          Mama Qan, is soms een moeder waar ik mij voor schaam. Zij is echt super lief hoor, maar heeft soms zulke maffe ideeën….en wij moeten dat dan allemaal maar testen… maar dat is dan ook eigenlijk wel weer erg leuk! Zij doet gewoon en ziet daarna wel weer verder.  

 

 

Kao is onze grote broer van 12 jaar, maar eigenlijk zou hij liever onze zus zijn. Soms lijkt hij hierdoor best in de war, hij kan dan zo raar doen en wil dan het liefst alleen maar slapen. Hij zit op een praktijkschool, omdat hij beter zijn handen kan laten wapperen dan zijn mooie koppie… tenminste dat zegt mama Qan. Zij zorgt er ook voor dat hij veel verschillende dingen kan doen, want dat doet hij het liefst.

Djenli is die ene van die 2… je weet wel, zo’n twee-eiige tweeling. Hij is echt mijn grappige broer van 9. Ik zie hem eigenlijk niet veel, want hij is meestal buiten aan het voetballen of aan het stunten ( als papa dat hoort ..) Djenli is volgens mij best slim, maar heeft gewoon vaak geen zin om boven die boeken te hangen hij is veel liever met zijn handen bezig. .. laat dus ook graag zijn handen wapperen.

 

  En dan hebben we natuurlijk ook nog die andere…. en dat is mijn zus Demski,, ook 9 dus. Dat zij broer en zus zijn…. begrijp er niks van… want Demski duikt dus wel graag in de boeken. Zij wil het liefst tienen halen, maar dat lukt haar niet altijd hoor… want zij begrijpt er soms toch ook echt geen snars van. Ik ben wel trots op haar, want zij kan heel goed dansen en heeft ook vaak mooie kleren aan.  

 

Polle is echt mijn gekke bff-zusje, waar ik de boel flink mee op stelten zet… nou ja, zij dan..                    want ik doe dat natuurlijk niet. Ik kan het toch ook niet helpen dat Polle gewoon heel ondeugend is en altijd wel met creatieve dingen komt. Zij lijkt wel een beetje op mama, alleen is zij jonger en daarom gaat het weleens mis.Zij bedenkt zelf wel oplossingen en doet dus ook soms iets zonder na te denken,dat is toch best knap voor iemand van 7. 

En wie ik ben …..? Ik ben Pjotter… de leukste,slimste,knapste,bijzonderste,liefste…zal ik nog even doorgaan…. Sommige mensen zeggen dat ik een huismonster ben, maar voor mijn vriendjes in huis ben ik gewoon het familieknuffeltje. Ik eet, drink, poep en plas net zoals de rest van deze familie en oja ik kan ook nog heel goed praten… ik hoor er gewoon helemaal bij. De anderen zijn ook vaak erg blij met mijn, want tja ik ben dus echt heel slim en help ze dan ook best wel vaak…. ik ben daarom ook erg trots op mijzelf!.. jij ook?!