Selecteer een pagina

Tijd voor jou!

Speciaal voor de pro’s die met kids werken hebben wij producten ontwikkeld, waarbij we ons vooral ook richten op de persoon achter de prof. Naast de lolboxen zijn er binnenkort ook losse items te bestellen, simpelweg om het zoveel mogelijk leuk te houden voor iedereen. 

Bij de LOLboxen hoort de online omgeving van de Ontwikkelwerkplaats, waarbij Viola Vrolijk, Baukje Bio, Gea Geschiedenis en Aaf Agressief met humor en een dikke knipoog bespreken hoe zij omgaan met de meest voorkomende en uiteenlopende situaties binnen de school. Deze verschillende, herkenbare, typetjes stimuleren jou om zelf actief en praktisch aan de slag te gaan. Start en volg het programma wanneer het jou het beste uitkomt en vul jouw ontwikkelboek zodat het echt bij jou past.

De producten

Vanuit jarenlange ervaring en veel creativiteit ontstaan er steeds meer nieuwe producten voor de pro’s die met kids werken. Neem dus af en toe een kijkje en gun jezelf of een ander een LOL cadeau. 

De producten voor profs

Wanneer je met kids werkt ben je vaak geneigd het kind voorop te zetten en jezelf weg te cijferen. Daarom hebben wij producten die echt speciaal voor jou zijn, waarbij wij vooral oog hebben voor jou als mens. Want jij bent voor jezelf het allerbelangrijkste, dus gun jezelf dan ook alles.